Whoops, 1993 – ★★★★

Hogy erről nem is hallottam még! Egész jó, kicsit a derekánál leül, de egyébként tök jók a karakterek, és jó a humora.

The Avengers, 2012 – ★★★

A Marvel backup folytatódik, a Fekete özvegyig a végére kell érni. Jó volt viszontlátni és összehasonlítani a főszereplőket, de Vasember jó dumáján kívül nem sok maradt meg. Amerika kapitány továbbra is egybites, ilyen gyenge főgonoszt pedig még nem láttam, mint Loki. Fordulatai és stílusa sehol sincsenek a Star Wars univerzumhoz képest. Mindenesetre ez már volt olyan jó, mint a Vasember filmek.

On the Quiet, 2019 – ★★★½

Nagyon rendben van ez a film elsőfilmes Inkubátor film Iétére. Az előzetes alapján rosszabbra számítottam. Nagyon jól egyensúlyoz a karakterek között, szerintem jól a befejezés is. Úgy 60 perc után van egy kis mélypont, de túléli.

Wendy, 2020 – ★★★★

A Pán Péter történetért alapvetően nem rajongok, de a rendező stílusát ismét jó volt megtapasztalni. Megint egy elképesztő gyerekszínész, aki nélkül ez a film nem működne.

Treasure City, 2020 – ★★★

Az utolsó jelenet emel egy kicsit, az iszonyú jó, de ettől még az egész film elég modoros. Mondjuk az kétségtelen, hogy eléggé rosszul éreztem magam a film 90 százalékán, és ezt néha – különösen a virágboltos jelenetben – még élvezni is tudtam. Ugyanakkor a többségén inkább átütött ez a fajta kellemetlenség, ami miatt a legtöbbször nehezen tudom elviselni Hajdu filmjeit.