Oly régóta működik, mégis kevesen ismerik a KözösPont missziót. Egy csapatnyi fiatal az ökumené jegyében saját sátrat állít a nyár legnagyobb fesztiváljain, hogy két koncert között Jézusról és a hitükről beszélgessenek. De miért és hogyan teszik ezt? Erről beszélgettünk velük az idei Strand Fesztiválon.

„Reggeli” 14:00 óra van, amikor végighaladok a Strand Fesztivál főutcáján, hogy sietős lépteim a KözösPont misszió sátrához vezessenek. Még mindenki meglehetősen óvatos mozdulatokat tesz, vagy csak a koncertek előtti pihenőjét tartja a zamárdi vízparton. Menet közben hallom, hogy „csináljunk most olyat, amit megbánunk majd holnap”. Valamelyik reklámstand karaoke-pultjánál énekeli egy srác, ritmustól és dallamtól nem zavartatva Fluor Tomi számát, de senkinek a szeme sem rebben.

Folytatás a kepmas.hu oldalon.

„Fesztiválozol keresztényként? Nem bűn az?”

Oly régóta működik, mégis kevesen ismerik a Közös Pont missziót. Egy csapatnyi fiatal az ökumené jegyében saját sátrat állít a nyár legnagyobb fesztiváljain, hogy két koncert között Jézusról és a hitükről beszélgessenek. De miért és hogyan teszik ezt? Erről beszélgettünk velük az idei Strand Fesztiválon.