Alex Lehmann indie brománca, a Paddleton jószándékú, hiteles, de nem kiemelkedő darab a halálos betegség elfogadásáról, az érzékeny színészi játék (Mark Duplass, Ray Romano) miatt mégis megérdemel egy esélyt.

In medias res csapunk a dolgok közepébe: Michael (Mark Duplass) az első jelenetben megtudja, hogy rákos, és valószínűleg csak néhány hónapja van hátra. A filmet mégsem a búskomorság uralja: országos cimborája, Andy (Ray Romano) már ebben a jelenetben megpróbálja meggyőzni az orvost, gondolja át, talán téved. Ez a fajta, kissé esetlen, egyszerre halálosan komoly és vicces hangulat lengi be a Paddleton című filmet. A haldokló tusája ütközik épen maradt barátja komikus megmentési kísérleteivel.

A félidei beszéd talán sosem lesz kész – Paddleton – Filmtekercs.hu

Alex Lehmann indie brománca, a Paddleton jószándékú, hiteles, de nem kiemelkedő darab a halálos betegség elfogadásáról, az érzékeny színészi játék (Mark Duplass, Ray Romano) miatt mégis megérdemel egy esélyt. In medias res csapunk a dolgok közepébe: Michael (Mark Duplass) az első jelenetben megtudja, hogy rákos, és valószínűleg csak néhány hónapja van hátra.