Megjött a legfrissebb Christopher Nolan film!


Warning: Missing argument 1 for _e(), called in /home/owxoau/public_html/wp-content/themes/pinbin/single.php on line 29 and defined in /home/owxoau/public_html/wp-includes/l10n.php on line 247
július 20, 2017

Jubileumi 10. nagyjátékfilmje ez korunk legnagyobb brit zsenijének, aki sorra újítja meg a műfajokat. Még nem láttam a ma bemutatott Dunkirköt, de Christopher Nolan új filmje nem tűnik rossznak. Addig is néhány kollégámmal összeszedtem az összes eddigit.

Sorba is tettük őket a legkevésbé jótól (egy ilyen rendező esetében mégsem használhatjuk a rossz szót) a legjobbig. Enyhe kifejezés, hogy nem vagyok egy DC fanatikus (sem Marvel), de Nolan volt az egyetlen, aki miatt nemcsak hogy Batman, de bármilyen képregényhős-filmért moziba mentem.

Személyesen azt gondolom, egy kicsit a lista ellen beszélve, hogy hozzám legtöbbet A sötét lovag: Felemelkedés tett, noha kétségtelenül nem az a legjobb filmje. Mégis a véletlen műve, hogy pont ezt írtam én. Önmagunk legyőzéséről ilyen epikusan nagyhatású filmet nem nagyon látunk.

Ünnep minden nap a filmbarátoknak, amikor egy Nolan filmet bemutatnak a moziban.

 

Christopher Nolan filmjei Z-től A-ig